ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Μουσικό Φεστιβάλ Ληξουρίου είναι ένα φεστιβάλ που ιδρύεται φέτος με σκοπό τη θεσμοποίηση του και διεξάγεται στο νησί της Κεφαλονιάς. Στο πρόγραμμά του εντάσσονται djs από το νησί καθώς και τοπικοί παραγωγοί προωθώντας και πουλώντας τα προϊόντα τους.

Το όνομά του "The Day After" αναφέρεται στην επόμενη μέρα που ίσως να διανύουμε σιγά σιγά μετά από τα 2 αυτά χρόνια καραντίνας λόγω του κορονοϊου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 17 Αυγούστου και θα λάβει χώρα στο Βραχίονα στο λιμάνι του Ληξουρίου.

Διοργανωτές είναι οι ομάδες του Amnesia και του Monopolada σε συνεργασία με τον Δήμο Ληξουρίου.

Το Φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό σκοπό και έσοδα θα πάνε σε τοπικούς συλλόγους που τα έχουν ανάγκη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πίσω από τη διοργάνωση, βρίσκεται το όραμα δύο ομάδων (Amnesia , Monopolada).

Η ομάδα του Amnesia ξεκίνησε τη διοργάνωση events εδώ και 13 χρόνια και συνεχίζει κάνοντας σε διάφορες πόλεις μέσα στο χρόνο πλέον πέρα της Κεφαλονιάς αλλά διεξάγοντας επίσης το επετειακό Amnesia The Party κάθε καλοκαιρί στο Ληξούρι.

Το Monopolada είναι κατά κύριο λόγο ένα Instagram Group το οποίο αναφέρεται στον κόσμο της Κεφαλονιάς, φτιάχνοντας Memes (Αστείες Εικόνες και Βίντεο), αλλά ταυτόχρονα συμμετέχει σε διάφορες σημαντικές δράσεις για το νησί.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ληξουρίου αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα φεστιβάλ που ελίζουμε να αγκαλιάσετε.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να εδραιωθεί και να αποτελέσει έναν θεσμό, ένα επιπλέον σημείο αναφοράς για το νησί, που όχι μόνο θα αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες, αλλά θα οφελεί έμπρακτα και τους μόνιμους κατοίκους.

Ελπίζουμε στη θεσμοποίηση του και μέσα στα επόμενα χρόνια να καθιερωθεί σαν ετήσιο 3ήμερο φεστιβάλ.

Follow the Sirens Guys